Patuturile pentru Copii


Pentru ca un copil sa se dezvolte armonios atat fizic cat si psihic  educatia inca din primele zile de viata este esentiala, la fel ca si somnul. Bebelusul trebuie sa doarma mult sa fie intodeauna odihnit si mai ales sa doarma in pozitii comode pentru a nu dezvolta mai tarziu probleme reumatice si pentru a nu creste cu coloana stramba, la ei oasele fiind deosebit de firave. In timpul somnului el se dezvolta cel mai bine de aceea trebuie sa avem grija de cuclusul sau, sa fie situat  intr-un mediu cat mai prietenos si calm. Camera unui bebelus este locul in care el va creste, se va juca si va dormi, de aceea este bine sa fie ferita de zgomote, destul de spatioasa, luminoasa si zugravita in culori odihnitoare. Fiind o parte esentiala din viata bebelusului, parintilor le revine alegerea unui cuclcus cat mai potrivit  atat copilului cat si incaperii in care acesta sta. WonderBaby este un site specializat in acesoriile necesare bebelusilor pentru o crestere sanatoasa si fericita. Gasiti pe site patuturi copii de diverse dimensiunui incat sa se incadreze cat mai bine camerei si spatiului alocat pentru cresterea copilului. Toate paturile pentru copii va ofera siguranta ca acesta nu poate cadea daca se trezeste cand nu sunteti langa el. Gama de patuturi pentru copii este proiectata astfel incat indiferent de dimensiune si greutate, copilul sa aiba o pozitie perfecta pentru un somn usor.

Faptul ca patuturile sunt  ergonomice fac ca bebelusul sa nu amorteasca dormind pe aceeasi parte si nici sa nu se dezvolte gresit, in acest sens producatorii de patuturi pentru bebelusi sunt in masura sa va recomande tot cee ce este mai bun pentru somnul si dezvoltarea copilului dumneavoastra. Orice model de patut are optiunea de a monta jucarii pe margine, carusele muzicale menite sa  ajute la relaxarea copilului sau pentru a-l incuraja sa se joace iar pentru un somn linistit, in aer liber va propunem patuturi copii dotate cu baldachin ce nu permit gazelor sa deranjeze somnul micutului. Indiferent de sex, puteti avea certitudinea ca pe site veti gasi patururi, lenjerii dar si paturici pentru bebelusi personalizate cu personaje de desene animate atat din desenele pentru fete cat si din cele pentru baieti. Puteti alege  patuturi de lemn care sunt trainice si au un design deosebit asortandu-se usor mobilierului din restul casei si incorporand dupa preferinte chiar si un mic dulapior pentru cele necesare celui mic sau un sistem de lenganare pentru a le usura parintilor munca atunci cand vine vorba de adormit copilul. Pentru patuturi de lemn gasiti saltele de diverse grosimi, marimi si modele in functie de preferinte. Pentru ocazii speciale, gama de patuturi pliante are foarte multe de oferit in favoarea confortului copilului dar si al dumneavoastra pentru  situatiile in care este necesar  transportul.

Daca nu detineti asa mult loc in casa sau doriti sa aveti un patut bebelusi si pentru eventualele ocazii in care plecati de acasa cu treaba sau in concediu, un patut pliant este ceea ce va trebuie. Se pliaza foarte simplu, are greutate redusa si incape in autoturism alaturi de bagaje. Astfel nu trebuie sa va mai faceti probleme in ceea ce priveste somnul bebelusului atunci cand nu doarme acasa.Va avea parte de acelasi confort cu care este obisnuit si nu va fi stresat nicio clipa ca nu este acasa deoarece patutul pastreaza mirosul mediului in care el este obisnuit sa adoarma. Si pentru partinte este o adevarata usurare sa aiba la idemana patuturi pliante pentru ca nu va mai trebui sa stea cu grija in timpul somnului celui mic ca poate cadea din patul normal pentru adulti. Orice tip de patuturi pentru bebelusi aveti nevoie sa achizitionati pentru camera celui mic, fie ca doriti sa calatoriti cu copilul si sa-i asigurati un somn la fel de bun precum cel de acasa, fie ca sunteti in cautarea mobilierului pentru camera copilului, consultantii de la WonderBaby va strau la dispozitie si va pot sfatui in privinta fiecarui produs in parte astfel incat bebelusul dumneavoastra sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun inca din primele zile ale venirii sale pe lume si sa se dezvolte armonios inca din primii ani.